SORTIDES I EXCURSIONS

A l’Hípica Mas Paguina organitzem rutes a cavall a l’exterior d’una hora o més.

Gairebé 50 anys de dedicació al cavall han fet que ens visitin, durant tot l’any, clients de tot el món.

Estem situats en un entorn privilegiat, al cor de la Costa Brava, a la comarca del Baix Empordà i dins l’àmbit del Parc Natural del Montgrí-Illes Medes i Baix Ter; un lloc únic i especial on conflueixen una diversitat de paisatges: la desembocadura del ritu Ter, anomenada la Gola del riu i separada del nucli central de la població per una zona d´aiguamolls. La riba del riu Ter deixa al seu pas una plana de gran bellesa, plena de conreus, fauna i, al seu costat, el mar, amb una extensa i llarga platja, vegetació autòctona i dunes.


Les excursions més habituals i que no requereixen cap nivell són les d’una hora de duració i, les d´una hora i vint minuts, aprox., respectivament, amb tram de platja. Ambdúes les adeqüem a l’experiència de cada persona. Per dur a terme aquestes activitats amb total èxit, disposem de monitors titulats amb una àmplia experiència en aquest món, que sempre acompanyen al grup. Aquestes sortides es realitzen a partir d´un mínim de 2 persones i a partir de 6 anys d’edat ja es poden practicar i sense límit d´edat. El preu d´aquestes excursions, és : de 27 euros per persona la d´una hora i, de 35 euros per persona la d´hora i vint, amb tram de platja. Cal reservar sempre telefonant al 972 75 14 72 o mitjançant el contacte que posem a la seva disposició en aquesta, la nostra web. Les rutes d’una hora les realitzem durant tot l’any. El pes màxim que autoritzem per pujar als nostres cavalls és de 90 kg.

Les excursions d’un mínim de 3 hores i un màxim de 5 hores per dia, estan enfocades per a un nivell mitjà-alt d’equitació i es realitzen en temporada baixa (octubre- maig, aprox.). Les excursions de llarga durada es realitzen per un mínim de 4 persones. Disposem de diverses rutes ja establertes, tot i que sempre n’estem obrint de noves amb opció de quedar-nos a dinar en punts de restauració prèviament concertats o la de dos dies de durada, amb l´opció de dormir en allotjaments ja preparats per albergar els nostres cavalls o a prop d´altres centres eqüestres amb aquesta possibilitat. El pes màxim que autoritzem per pujar als nostres cavalls és de 90 kg, aprox. Consultar preus.

Molt per veure i per descobrir a lloms d’un cavall. Veniu i gaudiu amb nosaltres!