Stage Hípic (juny i juliol) per a nens i nenes entre 6 i 15 anys, aproximadament.

En finalitzar el període escolar, els horaris canvien i arriba l’estiu; els dies són més llargs i proposem l’equitació com a una opció activa i útil per a les famílies, oferint gaudir d’un dels esports més complets que existeixen, en tots els sentits. Consisteix a passar els matins, de 9.00 a 13.00, a l’hípica, de dilluns a divendres, i realitzar múltiples activitats relacionades amb el món del cavall, sempre sota la supervisió i control del nostre personal. El nostre mètode d’ensenyament té com a principal objectiu assolir una base, un aprenentatge i el perfeccionament de les diverses tècniques de l’equitació, alhora que, fomentem l’estimació i respecte cap als animals, a treballar en equip, créixer i provar noves coses, tenint cada vegada més capacitat de ser autònoms i tot, dins un entorn sa i envoltats de natura.

Les activitats que es realitzen, són:

Cura i preparació del cavall: raspallar, netejar, posar greix als cascos, posar protectors o venes de treball, guarnir crins i cues, posar arnesos, dutxar, donar-los menjar, neteja de box i quadres. Les classes d’equitació es fan per nivells. Es faran sortides al camp i pel Parc Natural, depenent del nivell de cadascun. Iniciació i perfeccionament en picadero i circuit. Teoria bàsica: muntar, desmuntar, avançar, parar, girar, equilibri i experimentació del trot. Teòrica del cavall: capes, races, morfologia, etc.. Tot això, a més, combinat amb jocs eqüestres, gimcanes, tallers de temàtica hípica i activitats de lleure. A mig matí, farem un esmorzar, inclòs en el preu. També, durant la setmana, anirem al parc d’atraccions, farem activitats d’aventura i…. també anirem a la platja!!! DEMANEU MÉS INFORMACIÓ!

DE TOTES MANERES, I DEGUT A QUÈ EL RESULTAT D´AQUEST CASAL HA ESTAT UN ÈXIT ANY RERA ANY,  I,  DESPRÉS DE LES CONTINUES DEMANDES I PROPOSICIONS DE NOUS CLIENTS, ESTEM ESTUDIANT LA POSSIBILITAT D´AMPLIAR DOS PERÍODES MÉS AQUEST SERVEI:

STAGE PRE-ESCOLAR: els quinze dies abans de començar el curs escolar STAGE D’HIVERN : Nadal, etc. Us informarem!

Penseu que si us interessa tenir plaça a l’STAGE HÍPIC de l’estiu 2017, ja estan obertes les inscripcions.