CONTACTE

Contacta'ns

  Nom (obligatori)

  Telèfon

  Correu (obligatori)

  Edat (obligatori l'edat de tots els menors de 16 anys)

  Numero de persones que pesen més de 85Kg

  Número de persones per l'activitat (obligatori)

  Nivell Equitació (si escau)

  Comentaris


  On som

  •  Camí de la Gola de Sobre Ter 43, 17258, L’Estartit, Girona
  •  +34 972 75 14 72
  •  martapaguina@hotmail.com
  •  www.hipicamaspaguina.com

  Com arribar

  Torroella de Montgrí i l’Estartit són al centre de la Costa Brava, per la qual cosa estan molt ben comunicats amb la resta de les localitats costaneres, i també amb Girona, Barcelona i la frontera francesa per l’autopista AP-7 (sortides 5 ó 6).
  A l’estació de Flaçà, a 16 km. de Torroella de Montgrí, hi paren tots els trens que circulen per la línia de Barcelona a la frontera francesa, llevat d’alguns trens exprés que només s’aturen a les estacions de Girona i de Figueres, a 45 i a 39 km. de l’Estartit, respectivament.
  Els aeroports internacionals més propers a Torroella de Montgrí-l’Estartit són el de GIRONA-COSTA BRAVA i el de BARCELONA. Al primer, principalment hi aterren o/i s’hi poden agafar avions xàrter, tot i que també hi ha algun vol regular. Aquest aeroport està situat a 51 km. de Torroella de Montgrí. A l’aeroport de Barcelona, situat a uns 150 km. de l’Estartit, hi arriben gairebé tots els vols regulars.
  Amb autobús, les empreses SARFA i AMPSA tenen serveis regulars des de Barcelona, des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava.

  Coordenades:

  42º.039378″N

  3°.185233″E

  COTXE

  Torroella de Montgrí i l’Estartit (entre les dues poblacions hi ha una distància de 6 quilòmetres) són al centre de la Costa Brava, per la qual cosa estan molt ben comunicades amb la resta de les localitats costaneres, i també amb Girona, Barcelona i la frontera francesa per l’autopista AP-7 (sortides 5 o 6)

  TREN

  A l’estació de Flaçà, a 16 km de Torroella de Montgrí, hi paren tots els trens que circulen per la línia de Barcelona a la frontera francesa, llevat d’alguns trens expressos com el Talgo que només s’atura a les estacions de Girona i de Figueres, a 45 i a 39 km de l’Estartit, respectivament.
  A Figueres – Vilafant i a Girona hi ha l’estació de l’AVE que connecta amb París, Barcelona i Madrid a través del sistema d’alta velocitat

  AUTOBÚS

  Autobús: les empreses SARFA i AMPSA tenen serveis regulars des de Barcelona, des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava.

  AVIÓ I VAIXELL

  Els aeroports internacionals més propers a Torroella de Montgrí i l’Estartit són el de Girona-Costa Brava i el de Barcelona. El primer està situat a 51 km de Torroella i el de Barcelona a uns 150 km.
  El port esportiu i pesquer de l’Estartit té una situació privilegiada: protegit per la costa del Montgrí i en una zona de trànsit dels creuers que cobreixen la ruta França – Barcelona – Balears – sud d’Espanya. Al bell mig del port trobem el Club Nàutic Estartit, fundat el 1961, que abraça uns 16.000 m2, té capacitat per a més de 700 amarratges, amb embarcacions de fins a 25 metres d’eslora, serveis d’hivernatge, escola de vela i instal·lacions esportives.