EL NOSTRE PUPIL.LATGE

A la nostra hípica tenim a disposició de propietaris de cavalls particulars, dos tipus d’ubicació per al cavall:

Boxs de 3,5×3
Pàdocs amb coberta

Una de les principals activitats de la nostra hípica està destinada a la cura i manutenció dels cavalls allotjats. Per això, els seus propietaris poden fer ús de totes les instal·lacions així com gaudir d’un entorn envoltat de vies pecuàries i camins que es troben en tot el paratge del parc natural del Montgrí-Medes-Baix Ter i plana de l’Estartit, així com moltes altres rutes dirigides a poblacions properes, amb diferents, nous i variats paisatges, propis del Baix i Alt Empordà.

Cuidem rigorosament l’alimentació dels nostres cavalls, utilitzant aliments de collita pròpia, i gràcies a això podem gaudir d’una selecta varietat de farratges per aconseguir la dieta òptima per a cada cavall, depenent del seu estat i el seu treball. Tot això junt amb una vigilància i supervisió de 24 hores i uns horaris fixes d’àpats, fa que la incidència de còlics i malalties alimentàries sigui pràcticament nul·la.

Facilitem els serveis de veterinari, ferrador, dentista, teràpia craneosacral o medicina natural per als cavalls que ho necessitin.

Imprescindible portar les vacunes i desparasitacions al dia, a més d’una assegurança a tercers per poder gaudir d’aquest servei al nostre centre.

L’horari d’obertura de les nostres instal·lacions durant 365 dies l’any, fa molt fàcil compaginar aquest esport i el pupil·latge dels cavalls amb altres activitats o vida laboral.

També s’admeten estances temporals o de cavalls en trànsit (consultar condicions i preus)

A cinc minuts, a peu, de la platja, la desembocadura del Riu Ter i… molt més!!!!!