L’EUGASSADA

Després d’anys d’experiència en la cria i ensinistrament de cavalls hem aconseguit crear la nostra pròpia eugassada on els nostres poltres creixen sans i forts alhora que som un referent a la província de Girona.

Apostem per un treball artesanal i de qualitat, basat en un programa de selecció que no renuncia a la bellesa pròpia del PRE, però que prima les qualitats per a la doma i l’esport sobre tota la resta. Un cavall ha de ser quelcom més que un bonic adorn en una cavallerissa. La funcionalitat dels nostres exemplars és fonamental per desenvolupar al màxim el seu potencial físic i les seves aptituds per a les diferents disciplines eqüestres.

Dediquem un gran esforç a aquest efecte i comptem amb un equip molt il·lusionat amb aquest projecte, format per vetllar per la salut i la preparació dels nostres cavalls i eugues. Així la nostra eugassada ofereix poltres d’alta qualitat.

Disposem de 8 eugues de pura raça espanyola, de les quals cada dos anys obtenim poltres. Alguns es queden al centre per millorar la raça o bé per cavalls d’escola, d’altres els venem, això sí, sempre que (requisit indispensable del centre) se’ns garanteixi una bona cura d’ells. Fem un seguiment de la seva evolució i estat.

Disposem de 2 paridores de 5×4 i d’un camp de 1 hectàrea per al desenvolupament de les cries. Ens assegurem escrupolosament que les condicions de les cries siguin òptimes.